Vloeren antislip maken door De Antislip Expert

Bestaande vloeren antislip maken

De ultieme oplossing voor een veilige en slipvrije vloer.

Ik wil advies op maat

Voor elke vloer bieden wij een antislip oplossing, denk aan:

Keramische tegels antislip maken

Keramiek

Duurzaam en stijlvol, maar soms glibberig. Wij zorgen voor veiligheid zonder in te leveren op design.
Marmer tegels antislip maken door De Antislip Expert

Marmer

Marmer kan glad zijn door zijn glans. We behouden de luxe uitstraling en verhogen de grip.
Graniet tegels antislip maken door De Antislip Expert

Graniet

Stevig maar soms glad. Wij vinden de balans tussen esthetiek en veiligheid heel erg belangrijk.
Betonnen tegels antislip maken door De Antislip Expert

Beton

Beton kan verraderlijk glad zijn; wij behouden de robuuste look en verhogen de veiligheid.
Houten vloer antislip maken door De Antislip Expert

Hout

Hout kan bij vochtigheid glad worden. Wij zorgen voor grip zonder de charme te verliezen.
vloeren antislip maken door De Antislip Expert

Zet je veiligheid op de eerste plaats door je vloeren antislip te maken

Elke dag glijden mensen uit op gladde vloeren. Of je nu net iets hebt gemorst, met natte schoenen binnenkomt of een vloer hebt die van nature glad is – het risico op uitglijden en vallen ligt altijd op de loer. Deze valpartijen kunnen leiden tot ernstige verwondingen en, in sommige gevallen, langdurige gezondheidsproblemen.

Het antislip maken van je vloeren is niet alleen een investering in het uiterlijk en de duurzaamheid ervan, maar vooral een investering in jouw veiligheid en die van anderen. Het geeft je het vertrouwen dat je familie, vrienden en bezoekers veilig kunnen bewegen zonder angst voor onverwachte glijpartijen.


Door te kiezen voor een antislipbehandeling:

 • Verhoog je de veiligheid: Minder kans op ongelukken betekent een veiligere leef- of werkomgeving.
 • Bescherm je jouw dierbaren en gasten: Voorkom gevaarlijke situaties voor jong en oud.
 • Bespaar je op de lange termijn: Voorkom hoge medische kosten of mogelijke aansprakelijkheidsclaims.


Investeer vandaag nog in antislip oplossingen en creëer een veiligere omgeving voor iedereen die jouw vloer betreedt.

Ik wil advies
Marciano van De Terraskoning werkt graag samen met De Antislip Expert

"Elke vloer moet veilig zijn. Met onze antislip zorgen we daarvoor."

Marciano Simonis - De Antislip Expert
voordelen van vloeren antislip maken

Meer voordelen van vloeren antislip maken

Het antislip maken van je vloer gaat veel verder dan alleen het voorkomen van ongelukkige uitglijders en pijnlijke valpartijen. Hier zijn enkele extra voordelen die misschien niet meteen zichtbaar zijn, maar zeker niet over het hoofd gezien mogen worden:


 • Duurzaamheid: Antislipbehandelingen beschermen je vloer tegen vroegtijdige slijtage, waardoor de levensduur wordt verlengd.
 • Onderhoudsgemak: Veel antislip oplossingen maken de vloer eenvoudiger schoon te houden, zonder dat de effectiviteit afneemt.
 • Esthetiek: Een antislipvloer hoeft niet ruw of onaantrekkelijk te zijn. Moderne technieken kunnen je vloer zelfs een frissere, vernieuwde uitstraling geven.
 • Woningwaarde: Een veilige vloer kan een pluspunt zijn voor potentiële kopers of huurders en zo de waarde van je woning verhogen.
 • Milieuvriendelijk: Veel antislipbehandelingen zijn milieuvriendelijk, wat betekent dat je niet alleen zorgt voor de veiligheid van je bewoners, maar ook voor de planeet.
Ik wil contact


"Elke vloer draagt stilletjes bij aan onze veiligheid. Een veilige stap is een zekere stap; laten we elk risico minimaliseren."

Ik werk graag samen met de Antislip Expert. Zij weten precies wat nodig is om een trap, brug, terras of vlonder antislip te maken. 
Rob van Laarhoven over de Antislip Expert

Rob van Laarhoven

Antislip oplossingen voor trappen zijn een verademing voor iedereen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Yvonne van der Mooren

De antislip oplossingen van De Antislip Expert bieden comfort. Dit komt omdat je niet meer bang hoeft te zijn dat je uit zult glijden. 
Joeri Verhoef over de Antislip expert
Joeri Verhoef

Wat te doen tegen gladde tegels? De Antislip Expert helpt!

Het risico van gladde tegels is een welbekend probleem in veel huishoudens en bedrijven. Ze kunnen leiden tot gevaarlijke situaties, zoals uitglijden en vallen. Maar geen zorgen, De Antislip Expert staat voor je klaar met effectieve oplossingen.

Van een houten vloer antislip maken tot aan een betonnen vloer.

Wij regelen het. Elke vloer brengt een bepaalde sfeer met zich mee. Waar houten vloeren een gevoel van warmte en natuurlijke schoonheid geven, stralen marmeren en granieten vloeren elegantie en luxe uit. Maar ongeacht het materiaal, is veiligheid altijd een prioriteit.


Bij De Antislip Expert hebben we oplossingen voor elk type vloer:


 • Houten Vloeren: De diepte en warmte van hout kan soms compromissen sluiten op het gebied van grip, vooral als het vochtig is. Wij zorgen voor een antislip oppervlak zonder de natuurlijke charme te verliezen.
 • Betonnen Vloeren: Ondanks hun robuustheid kunnen betonnen vloeren verraderlijk glad worden. We bieden behandelingen die de industriële esthetiek behouden, maar de veiligheid verhogen.
 • Keramische Vloeren: Deze vloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en stijl. Echter, ze kunnen glibberig zijn, vooral als ze nat zijn. Onze oplossingen bieden grip zonder het design te compromitteren.
 • Marmeren Vloeren: De natuurlijke glans van marmer kan een risico vormen op uitglijden. Met onze behandelingen behoud je de luxueuze uitstraling terwijl je het oppervlak veiliger maakt.
 • Granieten Vloeren: Graniet staat bekend om zijn stevigheid, maar kan ook glad zijn. Wij zorgen voor de ideale balans tussen schoonheid en veiligheid.

onzichtbare antislip bescherming door De Antislip Expert

Transparantie in veiligheid: onzichtbare antislip bescherming

In het design en de uitstraling van een vloer gaat vaak veel tijd en aandacht zitten. Het laatste wat je wilt is dat de schoonheid van je vloer wordt aangetast door opvallende beschermingsmaatregelen. Daarom is een transparante antislip oplossing de ideale keuze voor wie veiligheid wil combineren met onberispelijke stijl.


Deze onzichtbare antislip bescherming biedt:


 • Maximale veiligheid: Verminder het risico op uitglijden en vallen zonder in te boeten op design.
 • Behoud van uitstraling: De transparante coating verandert niets aan de uitstraling van je vloer, waardoor de oorspronkelijke charme behouden blijft.
 • Duurzaamheid: Naast antislip-eigenschappen biedt de coating ook bescherming tegen alledaagse slijtage, waardoor je vloer langer mooi blijft.
 • Eenvoudig onderhoud: Schoonmaken gaat net zo gemakkelijk als voorheen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de antislip.


Investeren in een transparante antislip oplossing is kiezen voor een compromisloze combinatie van veiligheid en stijl. Bescherm jezelf, je dierbaren en je vloer, zonder enig esthetisch verlies.


Tegels antislip maken buiten? De Antislip Expert regelt het!

Buitenruimtes zijn een verlengstuk van ons thuis, een plek waar we genieten van frisse lucht, ontspanning en samenkomen met familie en vrienden. Maar wanneer deze buitenruimtes betegeld zijn, kunnen ze bij vochtig weer of na een regenbui snel veranderen in gladde gevarenzones.


De Antislip Expert begrijpt dit risico en biedt dé oplossing. Wij zorgen ervoor dat je buitenruimte niet alleen mooi, maar ook veilig blijft, ongeacht de weersomstandigheden. Met onze gespecialiseerde behandeling maken we je tegels antislip, zonder hun natuurlijke uitstraling te veranderen.

Laat glibberige tegels je buitenplezier niet in de weg staan. Vertrouw op De Antislip Expert voor een veilige, duurzame en esthetisch verantwoorde oplossing!

De Antislip Expert..

Staat voor ervaring en expertise: De Antislip Expert beschikt over jarenlange ervaring en diepgaande kennis van antislip oplossingen, wat garant staat voor betrouwbare en effectieve dienstverlening.

Biedt op maat gemaakte oplossingen: Iedere vloer en situatie is uniek. De Antislip Expert biedt oplossingen op maat die aansluiten bij de specifieke behoeften en wensen van de klant.

Garandeert duurzame resultaten: De behandelingen van De Antislip Expert zijn niet alleen effectief, maar ook duurzaam, waardoor klanten langdurig kunnen profiteren van een veilige vloer.

Is breed toepasbaar: Of het nu gaat om binnenruimtes, buitenruimtes, badkamers of bedrijfspanden, De Antislip Expert heeft voor elke situatie een passende oplossing.

Biedt klantgerichte service: Klanttevredenheid staat voorop. De Antislip Expert streeft naar heldere communicatie, snelle service en een resultaat dat aan alle verwachtingen voldoet.

Of badkamer vloer antislip maken? 

De badkamer is een van de meest kritieke ruimtes als het gaat om veiligheid. Gladde tegels gecombineerd met water kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Gelukkig zijn wij experts in het antislip maken van badkamervloeren, zodat jij en je dierbaren zonder zorgen kunnen genieten van een veilige badkamer.

Wil je meer weten over onze specifieke aanpak en oplossingen voor badkamers? Bezoek onze gespecialiseerde pagina waar we dieper ingaan op dit onderwerp en je alles vertellen over onze bewezen methodes.

Overtuigd van de kwaliteit van De Antislip Expert?

Ik wil advies op maat


Vraag om offerte of advies