Antislip coating badkamer

De Antislip Expert biedt veilige oplossingen voor gladde badkamervloeren, douchebakken en baden.

Ik wil bestellen


Antislip coating badkamer van De Antislip Expert
antislip coating badkamer efficient en effectief

Efficiënt en effectief

Onze antislip coating kun je zelf aan brengen of door ons laten doen.
antislip coating badkamer voorkomt valpartijen

Valpartijen worden voorkomen

Onze unieke antislip coating voorkomt valpartijen
badkamer coating is duurzaam

Zeer duurzaam

De coating is van zeer hoge kwaliteit en zeer duurzaam.
Soorten ondergronden
Doe het zelf producten


Aan laten brengen


voorkom valpartijen met antislip badkamer coating

Met onze unieke antislip badkamer coating maak je de badkamer veiliger.

Heb je genoeg van die gladde vloeren in je badkamer? Ben je op zoek naar een oplossing die effectief is en lang meegaat, zodat je niet meer bang hoeft te zijn om te vallen? Of heb je hulp bij een gladde badkamer vloer nodig? Bij De Antislip Expert hebben wij dé oplossing voor jouw antislip behoeften in de badkamer. Met onze unieke, doorzichtige coating kunnen wij jouw badkamervloer veiliger maken, zonder dat je speciale antislip badkamer tegels of matten nodig hebt.
Ik wil bestellen
Marciano van De Terraskoning werkt graag samen met De Antislip Expert

Last van een gladde en onbetrouwbare badkamertegels? Bestel onze antislip coating en laat ze door onze specialisten toepasen voor de beste veiligheid.

Marciano Simonis - De Antislip Expert
Grip Antislip Coating

Specialist in Grip Antislip Coating

Wil je jouw badkamervloer veiliger maken en het risico op uitglijden verminderen? Bij De Antislip Expert hebben we dé oplossing voor jou: onze hoogwaardige antislip coating voor de badkamer. Met onze grip antislip coating transformeren we jouw badkamervloer in een slipvrije omgeving, zodat je met vertrouwen kunt bewegen zonder speciale antislip badkamer tegels.


Eigenschappen van onze antislip coating :

 • Betrouwbare antislip werking
 • Behoud van de oorspronkelijke esthiek
 • Kostenbesparend (je hoeft geen nieuwe dure antislip badkamer tegels te kopen)
 • Duurzaam en weinig onderhoud nodig
 • Oplossingen voor badkamervloer, douchebak en bad.
Ik wil bestellen

"Vergeet de onhandige en tijdelijke oplossingen, onze coating kan gevaarlijke valpartijen in de badkamer voorkomen."

Ik werk graag samen met de Antislip Expert, zij weten precies wat nodig is om badkamervloer antislip te maken. 
Rob van Laarhoven over de Antislip Expert

Rob van Laarhoven

De antislip oplossingen voor in de badkamer zijn een verademing voor iedereen die bang is om te vallen in de badkamer. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Yvonne van der Mooren

De antislip oplossingen van De Antislip Expert bieden comfort. Dit komt omdat je niet meer bang hoeft te zijn dat je uit zult glijden. 
Joeri Verhoef over de Antislip expert
Joeri Verhoef
Douchebak antislip maken

Veiligheid en gemak met onze Antislip Coating

Onze antislip coating biedt talloze voordelen voor jouw badkamer:

 • Antislip coating badkamer vloer: Of je nu keramische tegels, natuursteen of een andere vloerafwerking hebt, onze coating kan worden aangebracht om een veilige antislip vloer te creëren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over gladde oppervlakken in de badkamer.

 • Douchebak antislip maken: Wil je jouw douchebak veiliger maken? Onze antislip coating is ook geschikt voor douchebakken. Met een professionele applicatie zorgen we ervoor dat jouw douchebak slipvrij wordt, waardoor je veilig kunt douchen.

 • Antislip spray badkamer: Vergeet de onhandige en tijdelijke oplossingen. Onze antislip coating biedt duurzame bescherming en vereist geen herhaalde toepassing zoals sommige antislip sprays. Geniet van langdurige antislipprestaties in je badkamer.

 • Antislip badkamer tegels: Heb je specifieke badkamertegels die extra grip nodig hebben? Onze antislip coating kan worden aangebracht op diverse soorten tegels, waaronder vloertegels, wandtegels en zelfs mozaïektegels. Zo kun je de veiligheid van je badkamer verbeteren zonder dat het ten koste gaat van het design.

antislip Coating voor in de badkamer

Hoogwaardige antislip Coating voor in de badkamer

Bij De Antislip Expert begrijpen we dat veiligheid en kwaliteit essentieel zijn. Daarom bieden we een hoogwaardige antislip coating voor jouw badkamer. Onze coating is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen dagelijks gebruik. Met onze expertise zorgen we voor een professionele applicatie, zodat jij kunt genieten van een veilige en slipvrije badkameromgeving.

Maak je badkamervloer veilig en slipvrij met De Antislip Expert.

Geschikt voor de volgende ondergronden

Antislip badkamer coating voor keramische tegels

Keramische tegels

Antislip badkamer coating voor Marmer & Graniet

Marmer & Graniet

Antislip badkamer coating voor Acryl & polyester

Acryl & Polyester

Antislip badkamer coating voor epoxy

Epoxy

Antislip badkamer coating voor porselein & emaille

Porselein & Emaille

Antislip badkamer coating voor glas

Glas

Extra voordelen van onze antislip badkamer coatings en sprays

Onze antislip badkamer coatings zijn één van de meest rijke antislip-oplossingen die op de markt te verkrijgen zijn. Bovendien voldoen ze aan de strikte internationale normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. 


 • Onze antislip coatings en sprays zijn speciaal ontworpen om de veiligheid in de badkamer te vergroten. Ze bieden een betrouwbare grip en verminderen het risico op uitglijden en vallen, waardoor jij en je gezin met vertrouwen in de badkamer kunnen bewegen.

 • Het aanbrengen van onze antislip coatings en sprays is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde installatie. Met onze gebruiksvriendelijke producten kun je zelf de antislipbescherming op je badkamervloer, douchebak of tegels aanbrengen.

 • Onze antislip coatings en sprays zijn duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik en schoonmaakmiddelen. Ze bieden langdurige bescherming en blijven effectief, zelfs na verloop van tijd.

 • Naast het bieden van antislipfunctionaliteit, zijn onze coatings en sprays ook esthetisch aantrekkelijk. Ze laten je badkamer er mooi en verzorgd uitzien, zonder afbreuk te doen aan het visuele aspect van je tegels of vloer.

 • Onze antislip coatings en sprays zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze kunnen eenvoudig worden gereinigd met gebruikelijke schoonmaakmiddelen, zonder dat dit invloed heeft op de antislipwerking.

 • Onze antislip coatings en sprays zijn geschikt voor verschillende oppervlakken in de badkamer, waaronder tegelvloeren, douchebakken, badkuipen en meer. Ze kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en zorgen voor antislipbescherming op maat

De voordelen op een rij

Onze antislipcoatings zijn veilig
Eenvoudige toepassing
Duurzame producten
Esthetisch aantrekkelijk
Gemakkelijk schoon te maken en veelzijdigheid

Antislip coating badkamer bestellen

ASE Sanigrip van de Antislip Expert
€ 150,-
€ 99,00-

ASE Sanigrip

ASE Sanigrip is een watergedragen polyurethaan coating die zorgt voor antislipbescherming op diverse oppervlakken, zoals douchebakken, badkuipen, tegelvloeren en materialen zoals acryl, polyester en plaatstaal.


Het wordt geleverd in een handige verpakking voor snelle en correcte applicatie. Voor professioneel gebruik bieden we maatwerkoplossingen. De coating kan gemakkelijk worden verwijderd zonder de ondergrond te beschadigen. ASE Sanigrip biedt een duurzame en betrouwbare oplossing voor een slipvrije omgeving.

ASE antislip tegelspraay 5 liter
€ 789,-
€ 650,00-

ASE Antislip tegelspray 5 liter

ASE Antislip tegelspray is de ideale oplossing voor gladde en vochtige tegelvloeren, trappen en andere oppervlakken. Deze onzichtbare spray maakt het oppervlak antislip zonder dat er dieptereiniging nodig is.


Het wordt eenvoudig direct op de tegels aangebracht en na enkele minuten geneutraliseerd met water. Met deze snelle en gemakkelijke methode kunt u grote oppervlakken in korte tijd antislip maken, met minimale overlast. Bovendien bespaart u kosten omdat er geen dieptereiniging vereist is voor het antislip maken van uw vloer of trap.


Met 5 liter ASE Antislip tegelspray kun je een oppervlakte van 60 tot 80 vierkante meter effectief behandelen, waardoor je tegels veiliger en slipvrij worden.

ASE Antislip tegelspray 100ml
€ 49,-
€ 30,00-

ASE Antislip Tegelspray 100ml

ASE Antislip Tegelspray 100 ml biedt de perfecte oplossing voor gladde en vochtige tegelvloeren, trappen en andere oppervlakken. Deze onzichtbare antislipspray kan direct op de tegels worden aangebracht, zonder dat er een dieptereiniging nodig is. Na een paar minuten inwerktijd wordt de spray eenvoudig geneutraliseerd met water. Dankzij deze eenvoudige methode kunnen grote oppervlakken in korte tijd antislip worden gemaakt, met minimale overlast. Bovendien bespaart u kosten, omdat er geen dieptereiniging vereist is om uw vloer of trap antislip te maken.


Met 100 ml ASE Antislip tegelspray kun je een oppervlakte van 1 tot 2 vierkante meter effectief behandelen, waardoor je tegels veiliger en slipvrij worden.

ASE antislip tegelspray 500ml
€ 89,-
€ 75,00-

ASE Antislip Tegelspray 500ml

ASE Antislip Tegelspray 500 ml biedt de perfecte oplossing voor gladde en vochtige tegelvloeren, trappen en andere oppervlakken. Deze onzichtbare antislipspray kan direct op de tegels worden aangebracht, zonder dat er een dieptereiniging nodig is. Na een paar minuten inwerktijd wordt de spray eenvoudig geneutraliseerd met water. Dankzij deze eenvoudige methode kunnen grote oppervlakken in korte tijd antislip worden gemaakt, met minimale overlast. Bovendien bespaar je kosten, omdat er geen dieptereiniging vereist is om je badkamervloer antislip te maken.


Met 500 ml ASE Antislip tegelspray kun je een oppervlakte van 6 tot 8 vierkante meter effectief behandelen, waardoor je tegels veiliger en slipvrij worden.

Antislip coating badkamer aan laten brengen

antislipbehandeling badkamervloer
€ 399-
€302,50

Antislipbehandeling in douchebak of badkuip (t/m 2 m2)

Ben je het zat dat je douchebak of badkuip glad is? Wil je af van onhygiënische badmatjes? Bij De Antislip Expert ben je aan het juiste adres. We bieden een doe-het-zelf-oplossing (ASE Sanigrip) om je douchebak of badkuip antislip te maken. Daarnaast kunnen we ook bij jou thuis langskomen om deze unieke antislipoplossing aan te brengen. Na de behandeling moet je de douchebak of badkuip ongeveer 24 uur niet gebruiken.


Dankzij de unieke eigenschappen van onze coating kunnen vuil, vet, viezigheid en bacteriën zich niet hechten aan het oppervlak.


Het tarief voor het antislip maken van een douchebak of badkuip tot 2 m² is inclusief alle benodigde materialen en voorrijkosten.

Afspraak inplannen


ASE sanigrip aanlaten brengen in douchebak
€ 459-
€395,00

Antislipbehandeling badkamervloer (t/m 10 m2)

Ben je klaar met de gladde tegelvloer in je badkamer? Wil je veilig op blote voeten rondlopen? Dan ben je bij De Antislip Expert aan het juiste adres. Naast onze doe-het-zelf-oplossing om tegelvloeren in badkamers antislip te maken, bieden we ook de mogelijkheid om deze unieke antislipoplossing bij jou thuis toe te passen.


Onze specialist komt langs en behandelt je vloer. Je kunt al binnen enkele minuten na het aanbrengen veilig over je badkamervloer lopen, zelfs op blote voeten. Onze producten zijn bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevatten geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën. De unieke formule remt ook de groei van schadelijke bacteriën. Je krijgt bovendien maar liefst 5 jaar garantie op de werking van onze antislipoplossing.

Afspraak inplannen


Antislipbehandeling en levering door De Antislip Expert? 

Ik wil advies of een offerte op maat


Vraag om offerte of advies

Kom je er niet uit met het bestellen? Vraag hier om een offerte of om advies op maat.