Over De Antislip Expert

Over De Antislip Expert

Bij elke beweging die je maakt, bij elke richting die je kiest, zorgen wij ervoor dat elke stap die je zet veilig en zeker is.

Missie

Bij De Antislip Expert geloven we dat veiligheid meer is dan alleen een prioriteit; het is een belofte die we maken aan onze klanten en gemeenschap. In een wereld waar ongelukken in een fractie van een seconde kunnen gebeuren, streven wij ernaar om een veilige omgeving te creëren, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Onze toewijding gaat verder dan alleen het leveren van producten. We zijn gepassioneerd over het bieden van oplossingen die echt werken. Door nauwgezet onderzoek en ontwikkeling, en door samen te werken met toonaangevende experts in het veld, zorgen we ervoor dat onze antislip oplossingen van de hoogste kwaliteit zijn. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke vloer, trap of oppervlak waarop mensen lopen, veilig is en vrij van risico's.

Maar onze missie stopt niet bij het product zelf. We zijn er ook om onze klanten te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste oplossing tot de professionele montage ervan. We begrijpen dat elke stap die je zet belangrijk is, en daarom zetten we ons in om ervoor te zorgen dat elke stap die je zet niet alleen veilig is, maar ook vol vertrouwen.

Bij De Antislip Expert zijn we trots op de vrede en zekerheid die we onze klanten bieden, wetende dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit en effectiviteit van onze oplossingen.

Ons Team

Marciano van De Terraskoning werkt graag samen met De Antislip Expert

Marciano Simonis

Marciano Simonis is niet zomaar een naam in de wereld van terrasoplossingen; hij is een pionier en een drijvende kracht. Als het brein en de actieve kracht achter "De Terraskoning" heeft Marciano jarenlange ervaring opgedaan in de branche. Zijn reis in de terraswereld bracht hem in aanraking met de noodzaak van antislip oplossingen, een aspect van veiligheid dat vaak over het hoofd wordt gezien.

Het was deze ontmoeting met antislip oplossingen die een vonk in Marciano ontstak. In plaats van zich te beperken tot basiskennis, koos hij ervoor om zich volledig te verdiepen in dit vakgebied. Door zijn toewijding, passie en onophoudelijke drang om te leren, heeft hij zichzelf getransformeerd van een enthousiaste leerling tot een ware specialist in antislip oplossingen.

Vandaag de dag staat Marciano bekend als een expert op dit gebied, en zijn expertise wordt breed erkend en gerespecteerd. Zijn reis van "De Terraskoning" naar een specialist in antislip oplossingen is een getuigenis van zijn toewijding aan kwaliteit, veiligheid en constante zelfverbetering.

Dennis Verhoef van de Antislip Expert

Dennis Verhoef

In de dynamische wereld van online marketing is Dennis een naam die synoniem staat voor expertise, met name op het gebied van SEO. Als een toegewijde online marketeer heeft Dennis zijn vaardigheden aangescherpt en zich gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie, waardoor hij een onmisbare troef is geworden voor elk bedrijf dat streeft naar digitale zichtbaarheid. Op dit moment werkt hij voor 15 + bedrijven.

Zijn professionele pad kruiste dat van Marciano toen hij werkte voor Bano Benelux, een bedrijf dat zich richt op badkameroplossingen. Tijdens zijn tijd bij Bano Benelux raakte Dennis betrokken bij antislip oplossingen voor badkamers, een cruciaal aspect van veiligheid en comfort. Het was deze samenwerking die de basis legde voor een vruchtbare professionele relatie tussen Dennis en Marciano.

De synergie tussen de twee was zo sterk dat, wat begon als een zakelijke samenwerking, al snel evolueerde naar een diepere professionele band. Dennis, met zijn scherpe inzicht in online marketing en SEO, werd al snel een integraal onderdeel van zowel "De Terraskoning" als "De Antislip Expert". Zijn bijdrage aan deze bedrijven gaat verder dan alleen marketing; hij brengt een unieke combinatie van technische knowhow en strategisch denken, waardoor hij een onschatbare waarde is voor beide ondernemingen.

"De antislip strips voor de trappen in ons complex zijn van fantastische kwaliteit"

Ik werk graag samen met de Antislip Expert, zij weten precies wat nodig is om een brug, terras of vlonder antislip te maken. 
Rob van Laarhoven over de Antislip Expert

Rob van Laarhoven

Antislip stroken op een brug zijn een verademing voor iedereen die dagelijks over een brug loopt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Yvonne van der Mooren

De antislip brug stroken bieden comfort. Dit komt omdat je niet meer bang hoeft te zijn dat je uit zult glijden. 
Joeri Verhoef over de Antislip expert
Joeri Verhoef

Onze diensten

Antislip voor vlonders

Antislip voor vlonders

Bekijk en bestel hier onze antislip oplossingen voor vlonders.
Antislip voor trappen

Antislip voor trappen

Bekijk en bestel hier onze antislip oplossingen voor trappen.
Antislip voor steigers

Antislip voor steigers

Bekijk en bestel hier onze antislip oplossingen voor steigers.
Antislip voor vloeren

Antislip voor vloeren

Bekijk en bestel hier onze antislip oplossingen voor vloeren.
Antislip voor bruggen

Antislip voor bruggen

Bekijk en bestel hier onze antislip oplossingen voor bruggen.
Antislip voor badkamers

Antislip voor badkamers

Bekijk en bestel hier onze antislip oplossingen voor badkamers.

Wat anderen van De Antislip Expert vinden

Ik werk graag samen met de Antislip Expert, zij weten precies wat nodig is om een brug, terras of vlonder antislip te maken. 
Rob van Laarhoven over de Antislip Expert

Rob van Laarhoven

Antislip stroken op een brug zijn een verademing voor iedereen die dagelijks over een brug loopt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Yvonne van der Mooren

Samenwerken met De Antislip Expert was een gamechanger. Hun expertise en toewijding aan veiligheid gaven me het vertrouwen dat elke stap nu veiliger is dan ooit.
Joeri Verhoef over de Antislip expert
Joeri Verhoef

Vragen voor De Antislip Expert? Neem contact met ons op

Waarom voor ons kiezen?

Toegewijd aan het creëren van veiligere omgevingen, zowel binnen als buiten.
Alleen de beste materialen en technologieën worden gebruikt voor onze antislip oplossingen.
Van advies tot professionele montage, wij begeleiden je bij elke stap.
Elk project is uniek, en wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de specifieke behoeften van onze klanten.
Onze antislip oplossingen zijn niet alleen effectief, maar ook duurzaam ontworpen voor langdurige prestaties, zodat je jarenlang van veiligheid bent verzekerd.