Verzend- en Retourbeleid van De Antislip Expert B.V.

Verzending

Leveringstermijnen: We streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Onze standaard leveringstermijn is 3-7 werkdagen na bestelling, tenzij anders aangegeven. Houd er rekening mee dat deze termijnen indicatief zijn.

Verzendkosten: Afhankelijk van het formaat van uw bestelling en de leveringslocatie kunnen de verzendkosten variëren. Deze kosten worden duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces.

Aflevermethode: Wij leveren onze producten Ex Works (af fabriek), in overeenstemming met de huidige Incoterms. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor het transport vanaf onze faciliteit.

Retourneren

Retourbeleid: Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits het in de originele staat en verpakking is.

Defecte of beschadigde producten: In het geval van defecten of schade bij aankomst, gelieve ons binnen 14 dagen na levering te informeren. We zullen voor een passende oplossing zorgen, zoals vervanging of reparatie.

Retourproces: Om een retour aan te melden, neemt u contact op met onze klantenservice via antislip@antislip-expert.nl. Wij zullen u de nodige instructies en het retouradres verstrekken.

Terugbetalingen: Na ontvangst en inspectie van de retourzending, zullen wij uw terugbetaling verwerken. Het aankoopbedrag wordt binnen 30 dagen teruggestort op uw oorspronkelijke betaalmethode.

Contactgegevens

De Antislip Expert B.V. Adres: Rotsheide 12, 3069 LG Rotterdam KvK-nummer: 91315891 BTW-nummer: NL8656615548B01

Voor vragen of opmerkingen over ons Verzend- en Retourbeleid kunt u contact opnemen via antislip@antislip-expert.nl