Gladde badkamer vloer? De Antislip Expert staat voor je klaar om het op te lossen

Hulp bij een gladde badkamervloer

Jaarlijks belanden meer dan 24.000 mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Een gladde badkamervloer is dus levensgevaarlijk. Het risico op valpartijen in een natte en gladde omgeving is hoog. Om valpartijen te voorkomen op een te gladde badkamervloer geven wij u advies.
Aan laten brengen


Doe het zelf producten


Soorten ondergronden

Onze oplossingen maken gladde badkamers weer stroef en voorkomen valpartijen!

1. Bang om te vallen over te gladde badkamertegels?

De badkamervloer die je op dit moment hebt ziet er heel mooi uit. Het liefst wil je dan ook geen andere vloer, maar het lijkt wel of de tegels steeds gladder en gladder worden. Je ervaart de gevaren en wilt zo snel mogelijk af van dat onveilige gevoel. Gelukkig hebben wij daar de oplossing voor!

2. De oplossing van het probleem

In veel gevallen kun je de huidige vloer gewoon behouden. Hoe mooi is dat? Dit omdat wij gespecialiseerd zijn in het antislip maken van betegelde vloeren en in de reiniging van diverse vloeren. De unieke antislip-formule heeft een snelle werking en is binnen een uur weer beloopbaar. Bovendien is het ook nog milieuvriendelijk. 


  • Voorkom onnodige valpartijen onder de douche
  • Laat je betegelde vloer antislip maken!
  • Tegels opruwen met blijvend resultaat
  • We maken gebruik van titaniumgrip, de beste antislip spray badkamer! 
  • Binnen een uur weer beloopbaar met deze doordachte antislip tegelspray!
  • Maak de badkamer nog veiliger met doordachte badkamer hulpmiddelen
  • Meer zelfvertrouwen, waardigheid en privacy
  • Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een professioneel advies. 


Zelf doen?

Bestel eenvoudig onze antislipcoating en breng deze zelf aan op je badkamervloer. We bieden gedetailleerde instructies om je te helpen bij het veilig en effectief toepassen van onze producten.


Laten doen?

Voor diegenen die de voorkeur geven aan professionaliteit en gemak, volg onze specifieke werkwijze.

3. Onze werkwijze 

Allereerst vragen wij je om foto's te maken van de huidige badkamervloer met daarbij een maatschets.
Vervolgens kijken wij wat mogelijk is en maken dat voor je inzichtelijk.
Wanneer we een advies voor je klaar hebben, laten we dat je direct weten. Uiteraard ontvang je dan een prijsindicatie.
In overleg maken we een afspraak. Onze specialist komt dan bij je langs om de badkamervloer antislip te maken.
Na het toepassen van de anti-slip formule kun je weer heerlijk genieten van de de badkamer. Veiliger en makkelijker gaat het niet worden!
antislip coating badkamer efficient en effectief

Efficiënt en effectief

Onze antislip coating kun je zelf aan brengen of door ons laten doen.
antislip coating badkamer voorkomt valpartijen

Valpartijen worden voorkomen

Onze unieke antislip coating voorkomt valpartijen
badkamer coating is duurzaam

Zeer duurzaam

De coating is van zeer hoge kwaliteit en zeer duurzaam.
unieke antislip-formule van De Antislip Expert

Maak je huidige badkamervloer antislip door de unieke antislip-formule!

Heb je last van een gladde vloer en ben je benieuwd wat we precies voor je kunnen doen? Maak nu vrijblijvend een afspraak en we geven u persoonlijk advies omtrent reiniging of een oplossing voor uw gladde vloer. De gladde douchevloer is verleden tijd door onze aanpak!
Ik wil vrijblijvend advies 

"Weg met tijdelijke oplossingen! Kies voor onze langdurige antislip oplossing en voorkom valgevaar in de badkamer - veilig, effectief, blijvend."

Ik werk graag samen met de Antislip Expert, zij weten precies wat nodig is om badkamervloer antislip te maken. 
Rob van Laarhoven over de Antislip Expert

Rob van Laarhoven

De antislip oplossingen voor in de badkamer zijn een verademing voor iedereen die bang is om te vallen in de badkamer. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Yvonne van der Mooren

De antislip oplossingen van De Antislip Expert bieden comfort. Dit komt omdat je niet meer bang hoeft te zijn dat je uit zult glijden. 
Joeri Verhoef over de Antislip expert
Joeri Verhoef

Wil je de gladde douchevloer schoonmaken? Daar wordt het alleen maar gladder van!  Wij maken de gladde badkamervloer stroef. En daarmee voorkom je ongelukken.

Marciano van De Terraskoning werkt graag samen met De Antislip Expert

"Nooit meer glijden op verraderlijk gladde badkamertegels! Ontdek onze antislipoplossing: een coating die veiligheid garandeert!"

Marciano Simonis - De Antislip Expert

Geschikt voor de volgende ondergronden

Antislip badkamer coating voor keramische tegels

Keramische tegels

Antislip badkamer coating voor Marmer & Graniet

Marmer & Graniet

Antislip badkamer coating voor Acryl & polyester

Acryl & Polyester

Antislip badkamer coating voor epoxy

Epoxy

Antislip badkamer coating voor porselein & emaille

Porselein & Emaille

Antislip badkamer coating voor glas

Glas

Onze doe het zelfproducten

ASE Sanigrip van de Antislip Expert
€ 150,-
€ 99,00-

ASE Sanigrip

ASE Sanigrip is een watergedragen polyurethaan coating die zorgt voor antislipbescherming op diverse oppervlakken, zoals douchebakken, badkuipen, tegelvloeren en materialen zoals acryl, polyester en plaatstaal.


Het wordt geleverd in een handige verpakking voor snelle en correcte applicatie. Voor professioneel gebruik bieden we maatwerkoplossingen. De coating kan gemakkelijk worden verwijderd zonder de ondergrond te beschadigen. ASE Sanigrip biedt een duurzame en betrouwbare oplossing voor een slipvrije omgeving.

ASE antislip tegelspraay 5 liter
€ 789,-
€ 650,00-

ASE Antislip tegelspray 5 liter

ASE Antislip tegelspray is de ideale oplossing voor gladde en vochtige tegelvloeren, trappen en andere oppervlakken. Deze onzichtbare spray maakt het oppervlak antislip zonder dat er dieptereiniging nodig is.


Het wordt eenvoudig direct op de tegels aangebracht en na enkele minuten geneutraliseerd met water. Met deze snelle en gemakkelijke methode kunt u grote oppervlakken in korte tijd antislip maken, met minimale overlast. Bovendien bespaart u kosten omdat er geen dieptereiniging vereist is voor het antislip maken van uw vloer of trap.


Met 5 liter ASE Antislip tegelspray kun je een oppervlakte van 60 tot 80 vierkante meter effectief behandelen, waardoor je tegels veiliger en slipvrij worden.

ASE Antislip tegelspray 100ml
€ 49,-
€ 30,00-

ASE Antislip Tegelspray 100ml

ASE Antislip Tegelspray 100 ml biedt de perfecte oplossing voor gladde en vochtige tegelvloeren, trappen en andere oppervlakken. Deze onzichtbare antislipspray kan direct op de tegels worden aangebracht, zonder dat er een dieptereiniging nodig is. Na een paar minuten inwerktijd wordt de spray eenvoudig geneutraliseerd met water. Dankzij deze eenvoudige methode kunnen grote oppervlakken in korte tijd antislip worden gemaakt, met minimale overlast. Bovendien bespaart u kosten, omdat er geen dieptereiniging vereist is om uw vloer of trap antislip te maken.


Met 100 ml ASE Antislip tegelspray kun je een oppervlakte van 1 tot 2 vierkante meter effectief behandelen, waardoor je tegels veiliger en slipvrij worden.

ASE antislip tegelspray 500ml
€ 89,-
€ 75,00-

ASE Antislip Tegelspray 500ml

ASE Antislip Tegelspray 500 ml biedt de perfecte oplossing voor gladde en vochtige tegelvloeren, trappen en andere oppervlakken. Deze onzichtbare antislipspray kan direct op de tegels worden aangebracht, zonder dat er een dieptereiniging nodig is. Na een paar minuten inwerktijd wordt de spray eenvoudig geneutraliseerd met water. Dankzij deze eenvoudige methode kunnen grote oppervlakken in korte tijd antislip worden gemaakt, met minimale overlast. Bovendien bespaar je kosten, omdat er geen dieptereiniging vereist is om je badkamervloer antislip te maken.


Met 500 ml ASE Antislip tegelspray kun je een oppervlakte van 6 tot 8 vierkante meter effectief behandelen, waardoor je tegels veiliger en slipvrij worden.

Onze antislip oplossingen aan laten brengen

antislipbehandeling badkamervloer
€ 399-
€302,50

Antislipbehandeling in douchebak of badkuip (t/m 2 m2)

Ben je het zat dat je douchebak of badkuip glad is? Wil je af van onhygiënische badmatjes? Bij De Antislip Expert ben je aan het juiste adres. We bieden een doe-het-zelf-oplossing (ASE Sanigrip) om je douchebak of badkuip antislip te maken. Daarnaast kunnen we ook bij jou thuis langskomen om deze unieke antislipoplossing aan te brengen. Na de behandeling moet je de douchebak of badkuip ongeveer 24 uur niet gebruiken.


Dankzij de unieke eigenschappen van onze coating kunnen vuil, vet, viezigheid en bacteriën zich niet hechten aan het oppervlak.


Het tarief voor het antislip maken van een douchebak of badkuip tot 2 m² is inclusief alle benodigde materialen en voorrijkosten.

Afspraak inplannen


ASE sanigrip aanlaten brengen in douchebak
€ 459-
€395,00

Antislipbehandeling badkamervloer (t/m 10 m2)

Ben je klaar met de gladde tegelvloer in je badkamer? Wil je veilig op blote voeten rondlopen? Dan ben je bij De Antislip Expert aan het juiste adres. Naast onze doe-het-zelf-oplossing om tegelvloeren in badkamers antislip te maken, bieden we ook de mogelijkheid om deze unieke antislipoplossing bij jou thuis toe te passen.


Onze specialist komt langs en behandelt je vloer. Je kunt al binnen enkele minuten na het aanbrengen veilig over je badkamervloer lopen, zelfs op blote voeten. Onze producten zijn bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevatten geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën. De unieke formule remt ook de groei van schadelijke bacteriën. Je krijgt bovendien maar liefst 5 jaar garantie op de werking van onze antislipoplossing.

Afspraak inplannen


Antislipbehandeling en levering door De Antislip Expert? 

Ik wil advies of een offerte op maat


Ik wil hulp bij een gladde badkamervloer

Wil je een afspraak inplannen voor de antislip-coating of kom je er niet uit met het bestellen? Vraag hier om een offerte of om advies op maat.