antislip voor trappen

Antislip voor trappen

De Antislip Expert levert en/of monteert verschillende oplossingen om trappen antislip te maken.

Ik wil advies op maat
Soorten antislip voor trap

Antislip voor trappen van de Antislip Expert

antislip strip voor trap van De Antislip Expert

Antislip strip voor trap

De antislip strip voor trap van De Antislip Expert kunnen valpartijen op de trap voorkomen.
antislip traptreden van de Antislip Expert

Antislip traptreden

De antislip traptreden van De Antislip Expert zijn een goede oplossing om de trap antislip te maken.
trapneuzen van De Antislip Expert

Trapneuzen

Trapneuzen kunnen een handige oplossing zijn om bestaande trappen antislip te maken. 
antislip trappen van De Antislip Expert zijn veilig

Antislip trappen voorkomen valpartijen

Trappen zijn overal om ons heen, maar we besteden er vaak weinig aandacht aan. Terwijl trappen eigenlijk een van de meest gevaarlijke plekken in huis kunnen zijn. Valpartijen op trappen komen namelijk vaker voor dan je denkt. En vooral ouderen, kinderen en mensen met een lichamelijke beperking lopen hierbij het risico om letsel op te lopen.


Een valpartij op trappen is niet alleen pijnlijk, het kan ook leiden tot ernstige blessures. Daarom is het belangrijk om je trappen zo veilig mogelijk te maken. Een goede manier om dit te doen, is door antislip voor trappen te gebruiken. 

Ik wil advies
Marciano van De Terraskoning werkt graag samen met De Antislip Expert

Last van een gladde en onveilige trap? De antislip oplossingen voor trappen van De Antislip Expert bieden de beste veiligheid. 

Marciano Simonis - De Antislip Expert
voordelen antislip trappen

Meer voordelen van antislip trappen

Naast het voorkomen van valpartijen, heeft antislip voor trappen nog een aantal andere voordelen. Zo zorgen de antislip oplossingen er bovendien voor dat:


  • Trappen makkelijker schoon te maken zijn
  • Trappen langer mooi blijven
  • De levensduur van de trappen omhoog gaat


Kortom, er zijn dus genoeg redenen om voor antislip voor trappen te kiezen. Wanneer je op zoek bent naar antislip voor trappen, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare aanbieder. De Antislip Expert is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van antislip voor trappen.

Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat je trappen veilig en voordelig worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ik wil contact


Dagelijks lopen miljoenen mensen in Nederland over een trap. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen."

Ik werk graag samen met de Antislip Expert. Zij weten precies wat nodig is om een trap, brug, terras of vlonder antislip te maken. 
Rob van Laarhoven over de Antislip Expert

Rob van Laarhoven

Antislip oplossingen voor trappen zijn een verademing voor iedereen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Yvonne van der Mooren

De antislip oplossingen van De Antislip Expert bieden comfort. Dit komt omdat je niet meer bang hoeft te zijn dat je uit zult glijden. 
Joeri Verhoef over de Antislip expert
Joeri Verhoef
Antislip trappen gemaakt door de Antislip Expert

"Ik ga wel naar de Praxis, Gamma of Hubo.."

Dat is natuurlijk aan jou. Onthoud wel: De Praxis, Gamma en Hubo zijn allemaal doe-het-zelf winkels. Dit betekent dat je zelf antislip voor trappen moet aanbrengen. Als je niet voor een professional kiest, loop je het risico dat het niet goed aangebracht wordt. Dit kan leiden tot onveilige trappen en valpartijen. Bovendien zijn dit vaak materialen die niet kunnen tippen aan de materialen van specialisten. Kortom, er zijn genoeg redenen om juist niet voor Praxis, Gamma of Hubo te kiezen.


De Antislip Expert is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van antislip voor trappen. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat je trappen veilig en voordelig worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende advies.

Overtuigd van de kwaliteit van De Antislip Expert?

Ik wil advies op maat


Vraag om offerte of advies